AnaSayfa / Genel / Kahve falında pala bıyıklı adam görmek

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, zor durumların biteceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pala bıyıklı adam gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pala görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek yetki ve söz sahibi olacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Kahve falında bıyıklı adam görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek hayırlı bir yola girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bıyıkları olduğunu görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir