AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı adamlar görmek

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eve huzur dolacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıklı adamlar gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek ona kol kanat gereceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bıyıklı adam görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bayan görmek erken evlilik yapacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kedi bıyığı görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kötü yönde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bıyık görmek parasının ve canın güvende olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir