AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bıyık görmek

Kahve falında uzun bıyık görmek

Kahve falında uzun bıyık görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına tabir olunur.

Kahve falında uzun bıyık gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında uzun bıyık görmek sağlık problemleri içinde olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyık traş etmek ömrü boyunca mutlu olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıyık kesildiğini görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaş bıyık aldığını görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları dökülmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında bıyıkları almak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok doğru bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir