AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu adam görmek

Kahve falında uzun boylu adam görmek

Kahve falında uzun boylu adam görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun boylu adam gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını uzun boylu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir