AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıklı bir adam görmek

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, prestij kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bıyıklı bir adam gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bıyıklı adam görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bir adam görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıyıklı adam görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, dünya mallarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pala bıyıklı adam görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç bıyık görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, güzel huylarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeği bıyıklı görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bıyık bıraktığını görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir