AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven inmek

Kahve falında merdiven inmek

Kahve falında merdiven inmek sorunlarından arınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bereketin eksileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven inmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden inmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülerek merdiven inmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir