AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak merdivenden inmek

Kahve falında toprak merdivenden inmek

Kahve falında toprak merdivenden inmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, atılan adımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya özel durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında toprak merdivenden inmek şansının da açık olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir evin merdiveninden inmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski merdivenden inmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir