AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden aşağı inmek

Kahve falında merdivenden aşağı inmek

Kahve falında merdivenden aşağı inmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında merdivenden aşağıya inmek düşmanlarına da dost olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven aşağı inmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iniş aşağı inmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir