AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın merdiveninden inmek

Kahve falında yangın merdiveninden inmek

Kahve falında yangın merdiveninden inmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ele güne muhtaç olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yangın merdiveninden inmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangın merdiveni görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek malına gelecek zarara, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç merdivenden inmek yetkili bir göreve atanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdiven inmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden inmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden ters inmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir