AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun perde görmek

Kahve falında uzun perde görmek

Kahve falında uzun perde görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, zenginliğe, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalettir.

Kahve falında uzun perde gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında uzun perde görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güpürlü perde görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanık perde görmek iftiraya uğrayacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz perde takmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz perde satın almak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında perdeci görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir