AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz perde görmek

Kahve falında siyah beyaz perde görmek

Kahve falında siyah beyaz perde görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz perde gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Kahve falında siyah beyaz perde görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tül perde görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah perde görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde kesmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak şifa ve ilaç bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir