AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül beyaz perde görmek

Kahve falında tül beyaz perde görmek

Kahve falında tül beyaz perde görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tül beyaz perde gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında beyaz tül perde görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde almak huzurlu hissedileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül perde asmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir