AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni beyaz perde görmek

Kahve falında yeni beyaz perde görmek

Kahve falında yeni beyaz perde görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, stresten uzaklaşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz perde gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında yeni beyaz perde görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni tül perde görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, evindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeni perde takmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Kahve falında yeni perde görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni eve perde asmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalettir.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir