AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde kapatmak

Kahve falında beyaz perde kapatmak

Kahve falında beyaz perde kapatmak oldukça kazançlı işler yapacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz perde kapatmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perdeleri kapatmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde kapatmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdeyi kapatmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak zarar göreceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde kapatmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Kahve falında camda beyaz perde görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir