AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçası kısaltmak

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bol paça pantolon görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir