AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı kısa görmek

Kahve falında saçımı kısa görmek

Kahve falında saçımı kısa görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kısmetinin kapanacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında birini saçı kısa görmek işi ile gündeme geleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına inanılır.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek evini ve ailesini unutacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kısa görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir