AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kırmak

Kahve falında bacağını kırmak

Kahve falında bacağını kırmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zamanının boşa gideceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret eder.

Kahve falında bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında atın bacağını kırmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bacağını kırmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını kırmak sevinç dolu haberler alacağına, dertlerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak makam ve rızık sağlayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında badem kırmak görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir