AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem kırmak görmek

Kahve falında badem kırmak görmek

Kahve falında badem kırmak görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında badem kırmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında badem kırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında badem kırmak görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında kuru badem kırmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bademli kurabiye görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında badem toplayıp yemek kendisini yıpratacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem ve fındık görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bademli pilav yemek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz badem şekeri görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir