AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan bacağı kırmak

Kahve falında hayvan bacağı kırmak

Kahve falında hayvan bacağı kırmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bacağını kırmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak aksi takdirde çok üzüleceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında atın bacağını kırmak sevinç ve mutluluğa, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında hayvan bacağı görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, maddi açıdan rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında heykel kırmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, işlerinin yarım kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir