AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin bacağını kırmak

Kahve falında kedinin bacağını kırmak

Kahve falında kedinin bacağını kırmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, geç de olsa huzura erileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak ele güne muhtaç olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak ferah düzeyinin yükseleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırmak fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağını kırmak onu darda bırakmayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın bacağını kırmak şansın döneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek iyileşeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi bacağı görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir