AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın bacağını kırmak

Kahve falında atın bacağını kırmak

Kahve falında atın bacağını kırmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sevdiği insanların olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında atın bacağını kırmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, makamından olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağını kırmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak atıp kırmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş atıp cam kırmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir