AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağını kırmak

Kahve falında birinin bacağını kırmak

Kahve falında birinin bacağını kırmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntılarının biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak rahatlığa erileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını kırmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bacağını kırmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atın bacağını kırmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vitrin camı kırmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında şişe kırmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir