AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin bacağını kırmak

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, karısının çok mutlu olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında köpeğin bacağını kırmak yakın akrabadan gelecek habere, borçlanarak bazı işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında kedinin bacağını kırmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin bacağını kırmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını kırmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara yorulur.

Kahve falında atın bacağını kırmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan bacağı kırmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında köpek dişi kırmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir