AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında uzun tırnaklı bebek görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek moral bulacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında uzun tırnaklı birini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında uzun tırnak görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir