AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, hayır işleri yapacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek net bir bakış açısı kazanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak uzun görmek yardımcı olmayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağını uzun görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları uzun görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir