AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağını kaşımak

Kahve falında kulağını kaşımak

Kahve falında kulağını kaşımak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağını kaşımak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında kulağını kaşımak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalettir.

Kahve falında başkasını kaşımak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında baş kaşımak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını kaşımak rızkının da çoğalacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında burun kaşımak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir