AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kaşımak

Kahve falında yüzünü kaşımak

Kahve falında yüzünü kaşımak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, müjdeli haberler alınacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü kaşımak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü kaşımak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu kaşımak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sırtını kaşımak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında alnını kaşımak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında baş kaşımak sürekli tartışacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında sırtı kaşımak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında burun kaşımak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, rahat nedir öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında el kaşımak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir