AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzülmek sıkılmak

Kahve falında üzülmek sıkılmak

Kahve falında üzülmek sıkılmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzülmek sıkılmak gördüyseniz:

  • Temkinli olmaya devam edin.

Kahve falında sıkılmak üzülmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzülmek sıkılmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlamak sıkılmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak büyük bir ortaklığa girileceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çocuk sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir