AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkıldığını duymak

Kahve falında silah sıkıldığını duymak

Kahve falında silah sıkıldığını duymak hem hayatının kurtulacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yarar sağlamayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıkılmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek evlerindeki huzurun artacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir