AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkılmak üzülmek

Kahve falında sıkılmak üzülmek

Kahve falında sıkılmak üzülmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ona özlemle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkılmak üzülmek gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında üzülmek sıkılmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkılmak üzülmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına alamet eder.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına inanılır.

Kahve falında boğazı sıkılmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek yuva kuracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine inanılır.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün sıkıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir