AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün görünmek

Kahve falında üzgün görünmek

Kahve falında üzgün görünmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzgün görünmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında üzgün görünmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Kahve falında yaşlı görünmek işlerin kapanacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Kahve falında mutlu görünmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında camide görünmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü görünmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel görünmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, şansının kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında olduğundan genç görünmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir