AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel görünmek

Kahve falında çok güzel görünmek

Kahve falında çok güzel görünmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, para yatıracağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel görünmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Kahve falında çok güzel görünmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işarettir.

Kahve falında yaşlı görünmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyazlar içinde görünmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalettir.

Kahve falında mutlu görünmek üzüleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işarettir.

Kahve falında genç görünmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide görünmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yetki ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü görünce ağlamak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir