AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi görünce ağlamak

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölü görünce ağlamak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ağlarken görünmek sermayesini kaybedeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet eder.

Kahve falında hamile görünmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf görünmek sorunlu bir döneme girileceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında hacda görünmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı görünmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir