AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide görünmek

Kahve falında camide görünmek

Kahve falında camide görünmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide görünmek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında camide görünmek şans ve kısmet elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında hacda görünmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evli görünmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında açık görünmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü görünmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlarken görünmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında olduğundan genç görünmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel görünmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir