AnaSayfa / Genel / Kahve falında olduğundan genç görünmek

Kahve falında olduğundan genç görünmek

Kahve falında olduğundan genç görünmek kısmetlerin artacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olduğundan genç görünmek gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında genç görünmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında olduğundan genç görünmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına görünmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek maddi sorunlarının çözüleceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlarken görünmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulur.

Kahve falında çirkin görünmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize alamet eder.

Kahve falında gelinlikle görünmek şansının döneceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir