AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutlu görünmek

Kahve falında mutlu görünmek

Kahve falında mutlu görünmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutlu görünmek gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında mutlu görünmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlarken görünmek hastalıkların son bulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında ince görünmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olduğundan genç görünmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf görünmek hasretlerin biteceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında açık görünmek yediği ekmeğin verimli olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile görünmek büyük bir saygınlık kazanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı görünmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir