AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa su dökmek

Kahve falında yatağa su dökmek

Kahve falında yatağa su dökmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatağa su dökmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yatağa su dökmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kediye su dökmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kuyuya su dökmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan su dökmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu yere dökmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında kabre su dökmek böylece kendine güveneceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa su dökmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir