Kahve falında suya bıçak atmak

Kahve falında suya bıçak atmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, mal ve para kazanılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, gönlünün ferahlayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında suya bıçak atmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında suya bıçak atmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında birisine bıçak atmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatal bıçak atmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında çöpe bıçak atmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak atmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize bıçak atmak onların mutlu haberlerini alacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçağı yere atmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında birine bıçak atmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top