AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya muska atmak

Kahve falında suya muska atmak

Kahve falında suya muska atmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya muska atmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında suya muska atmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında muska atmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine su atmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu suya atmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında suya tuz atmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yangına su atmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında birinin üzerine su atmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği suya atmak şifaya ve çarelere kavuşacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir