AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine su atmak

Kahve falında birisine su atmak

Kahve falında birisine su atmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine su atmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında birbirine su atmak dünyasının bir anda değişeceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birine su atmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği suya atmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birisine su atmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp suya atmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya birşey atmak işlerin çok iyiye gideceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı suya atmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği suya atmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir