AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı suya atmak

Kahve falında timsahı suya atmak

Kahve falında timsahı suya atmak tersliklerin yoluna gireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, elinin darlık içinde kalacağına, hatalı yollara sapılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahı suya atmak gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında timsahı suya atmak karşılıksız bırakmayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsaha taş atmak ağız tadı ile yaşanacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde timsah görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında su ve timsah görmek bolluk içine olacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında timsah dolu su görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında surata su atmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Kahve falında köpeği suya atmak rahat bir işe girileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir