AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su atmak

Kahve falında sıcak su atmak

Kahve falında sıcak su atmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su atmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında sıcak su atmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek huzuru yakalayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak yarınlara bakacağına, önemli yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında berrak sıcak su görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su taşımak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir