AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya para atmak

Kahve falında suya para atmak

Kahve falında suya para atmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, günahlarına tövbe edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Kahve falında suya para atmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Kahve falında suya para atmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında parayı suya atmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında suya bozuk para atmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında havaya para atmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında demir para atmak iyi hissedileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paraları atmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir