AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bolluğa kavuşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir