AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, günahların af olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek kar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, kısmetlerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir