AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş etmeyen silah görmek

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında ateş etmeyen silah gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendine silahla ateş edildiğini görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla ateş edilmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir