AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek güzel davetler alacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yanlış yollardan döneceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulur.

Kahve falında silahla ateş edilmesi gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında silahla ateş edilmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında kendine silahla ateş edildiğini görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir