AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, neşesinin de yerine geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahın ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin silahla ateş ettiğini görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kendine silahla ateş edildiğini görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir