AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine silahla ateş edildiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına inanılır.

Kahve falında silahın ateş ettiğini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir