AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahiden su dökmek

Kahve falında sürahiden su dökmek

Kahve falında sürahiden su dökmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sürahiden su dökmek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında sürahiden su dökmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sürahi su görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su doldurmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürahiye su doldurmak güvensizliğini yeneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürahi su içmek başarısının artacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su sürahisi görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir